Om PlayApply

Om PlayApply

Mit mål er at få dig til jobsamtale!

VELKOMMEN. Jeg hedder Karina Borgen Larsen og jeg er stifter af PlayApply som handler om, at kunne vise dit fulde potentiale når du søger job.

Som kandidat, kan du gennem video vise din motivation for jobbet og hvad du brænder for, at arbejde med i fremtiden. – nøjes ikke bare med at skrive om det, men få muligheden for at fortælle om det med dine egne ord.

At kunne skabe den ærlige relation fra starten, skaber det stærke og langvarige jobmatch.

Jeg bruger video som værktøj da 80% af det, vi husker, er visuelt. Derfor er video en genvej til, at blive husket og til at kunne vise et nuanceret billede af dig som kandidat og ikke kun alder og karakterer. Alt dette for, at virksomheden ser dit fulde potentiale fra starten!

PlayApply Tool

Som jobsøgende får du adgang til mit PlayApply Tool som er helt gratis og gør det muligt for dig, at sende en professionel video afsted uden redigering.
Du uploader din video og vores videomaskine lægger automatisk dit navn og emailadresse ind på videoen uden du skal rører en finger.

Har du brug for ekstra sparing har du mulighed for at tilkøbe dig et online et møde, hvor jeg gennemgår din video og dine muligheder i jobsøgningen.
Skriv eller ring så finder vi en tid som passer dig.

Samarbejdspartnere