Om PLAYapply

Om PLAYapply

Videojobportalen som viser dit fulde potentiale

VELKOMMEN. PLAYapply handler om, at kunne vise dit fulde potentiale.

Som virksomhed, ved at vise den kultur, de mennesker og den måde I arbejder på. Som kandidat, ved at fortælle om din motivation for jobbet og hvad du brænder for, at arbejde med i fremtiden. – nøjes ikke bare med at skrive om det, men få muligheden for at fortælle om det med dine egne ord.

Vi skaber et personligt møde mellem kandidat og arbejdsgiver som det første i rekrutteringsprocessen. Det skaber den ægthed og relation, vi tror på der skal til for at opnå det stærke og langvarige jobmatch.

Vi bruger video som værktøj da 80 % af det, vi husker, er visuelt. Derfor er video en genvej til, at blive husket og til at kunne vise nuancerne uanset om du skal vise et job som virksomhed eller om du søger job som kandidat.

Alt dette for, at I ser det fulde potentiale fra starten!

Kandidater & Virksomheder

Som jobsøgende får du adgang til en lang række videojobannoncer fra virksomheder, som alle ønsker at sætte fokus på den personlige relation. Du sender selv dine ansøgninger som video og får direkte besked fra virksomheden. Det hele foregår lige her på PLAYapply.com

Som virksomhed får du mulighed for at møde en lang række kandidater, der ikke kun er et muligt jobmatch til netop den stilling I søger, men også har modet og motivationen til at præsentere sig selv og sine kompetencer på video.

Samarbejdspartnere