Ansøg med video

Ansøg med video

Hvorfor ansøge jobs på video?

95% af alle virksomheder oplever hvert år at fejlrekrutterer. – det koster i gennemsnit DKD 385.000 kr. at fejlrekrutterer – og dertil kommer, at de stadig mangler den person de ledte efter. Personen som er passioneret og motivereret for at arbejde for deres virksomhed og som har evnen til at udføre det.

En stor del af disse fejlrekruttering opstår når virksomheden træffer en beslutning på det forkerte grundlag. På baggrund af din skriftlige ansøgning og CV, som kun forholder sig til hvad du har lavet, hvor længe du har lavet det, hvor gammel du er og hvor du har været, men ikke hvordan du er anderledes end så mange andre og hvem du er som person.

Så hvis du gerne vil lave om på det, så du også bliver ansat i den stilling som passer til dig. Basseret på virksomheden træffer den rigtige beslutning, fordi du er den rette til jobbet, så er du nødt til at vise dem den fulde pakke fra starten og ikke vente til jobsamtalen. Derfor er videorekruttering vigtig og derfor skal din næste ansøgning være på video. For de har brug for at møde dig, for at træffe den rigtige beslutning.

Nu tænker du måske du skal i gang med at uddanne sig som skuespiller og videofotograf for at kunne stå foran et kamera, men det behøver du ikke. Det handler blot om, at der er nogen som gerne vil møde dig. Du ville heller aldrig takke nej til at komme til jobsamtale, selvom man godt kan blive nervøs og det kræver at du forbereder dig. Her sørger du blot for, at komme til jobsamtale med det samme, i stedet for at vente på de indkalder dig.

For at komme i gang med at lave din første videoansøgning, har jeg nogle videoeksempler, som du kan blive inspireret til at komme i godt gang. Nogen er meget kreative, fordi de som person er meget kreative og andre er mere simple og fokuserer på andre aspekter, som viser hvem de er.
En videoansøgning handler om at vise motivation og fortælle, hvorfor du søger netop denne konkrete stilling og i netop denne konkrete virksomhed. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i gang og derfor har jeg udviklet et gratis værkstøj til dig, hvor din video pakkes pænt ind. 
Har du brug for yderligere hjælp til at komme i gang, så hjælper jeg dig gerne. Du kan se mine priser i menuen øverst. 

Styrk dit budskab!

I vores videobibliotek kan du finde eksempler til at forbedre dine videoer.
Den bedste video handler ikke nødvendigvis om at være mest teknisk - med mindre det er en af dine faglige kompetencer. Men måske disse videoer kan hjælpe til at give det mest autentiske billede af hvem du er som person og hvorfor du er motiveret for at få stillingen. 

Rigtig god fornøjelse!

Få inspiration til din video

Få inspiration til din video