Priser

Priser

Få mere ud af PLAYapply

Find den rette pakke som passer til dig.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på +45 29 27 79 87

GRATIS

 

 

Brug vores gratis videotool. Her kan du uploade din næste jobsøgningvideo. Vi sørger for du nemt får navn og kontaktoplysninger på din video uden du skal bruge redigeringsværktøjer - helt gratis.

Sparring ifm. jobsøgning på video

650,-

for op til 1 times sparring

Har du brug for hjælp til at komme i gang med din første jobansøgnings-video? Jeg har indsigten fra landets mange HR afdelinger til at vide, hvad de gerne vil have der havner i deres mailbox, for du er en interessant kandidat og kan derfor hjælpe dig godt i gang! Jeg sætter dig på 30 min. ind i tips og tricks samt faldgrupper ved at bruge video som ansøgningværktøj, og hjælper dig med at komme godt i gang. Herefter arbejder du videre med din første videooptagelse og vi slutter af med en dialog omkring din videooptagelse så du føler dig forberedt inden du sender din endelige video afsted.

Klippekort til kommuner

12.000,-

20 timers sparing til jobsøgende borgere

Har dit jobcenter brug for en konsulent til sparring hos de borgere som gerne vil i gang med videoansøgninger, så tilbyder jeg en klippekortsløsning, som gør jeg gennem PlayApply kan hjælpe dem videre. Det fungerer som 1 times sparring til hver borger som gør dem i stand til at komme i gang med deres første jobsøgningsvideo. Det kan foregå i jobcenteret eller online.

Workshop - ansøg jobs på video

9.995,-

for op til 20 deltagere, og 2 timers varighed

Jeg vil gerne hjælpe dig med at lande drømmejobbet! …og det kræver virksomheden kan se din motivation og de ved du er den rette medarbejder for dem fra starten og ikke først til jobsamtalen. Du vil helt konkret få værktøjer med hjem til, at kunne lave din egen video, med noget så simpelt som din egen smartphone, som du har lige ved hånden. På workshoppen øver vi helt konkret det at lave videoansøgninger, hvad en video skal indeholde og hvordan du skal optage video, så den afspejler dig på den bedste måde! Så tag din smartphone og CV under armen og kom med til 2 spændende timer, hvor du kan tage dit første skridt mod, at søge job på en helt ny måde.

Bemærk: Alle priser er eksl. moms.

PlayApply - virksomhedscases

PlayApply - virksomhedscases